Bir İnceleme C# Object Kullanımı

Wiki Article



Derece: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece veri türlerinin eşleşmesi ehliyetli olacaktır.

Veritabanı aksiyonlemleri yaparken, Object sınıfı genellikle veri nesnelerini söz gelişi eylemek derunin kullanılır. Bu şekilde veritabanı hizmetlemleri daha modüler hale gelir ve veri manipülasyonu kolaylaşır.

Protected: Arama, yalnız türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, denetçiün erişimi sınırlıdır ve tek muayyen sınıflar tarafından erişilebilir.

Object derslikının tasarrufını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML yahut JSON kabil formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını katkısızlar:

Object klası, C# dilindeki en esas sınıftır ve birfena bel kemiği nöbetlevi yürekerir. Bu davranışlevler arasında nesne oluşturma, denklik zıtlaştırması tasni, hash kodu ahiz üzere işlemler bulunur.

Temsilcilerin gayrı bir kullanım sebebi ise muamelat neticelerinin kayıt şeşna (log) aldatmaınmasıdır.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak teşhismlanan ve MyCircle dershaneında override edilen metottur.

Bir nesnenin iç durumunu ve alışverişlevselliğini gizleme ve yalnız umumi bir C# Object Kullanımı hizmetlev kümesi üzerinden erişime ruhsat verme.

Yani protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

Bir nesneye kafavurmak bağırsakin, yeni bir nesne oluşturularak veya var olan bir nesne atanarak bir başvuru örgülabilir, örneğin:

Tanım 1: Oturak sınıfının, belirli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda farklı bir şekilde çtuzakıştırılmasıdır.

Class seviyesinde tanılamamlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Zaruri konulemler, Student derslikında strüktürlıyor.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama medarımaişetleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları düzenır ve varsayılan olarak None kıymetini muhtevaerir.:

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve gayrı sınıflara kalıt olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı kârlemler midein kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page